Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вимагає від Тимошенко і К° звести борги за газ до нуля

Понеділок, 11 лютого 2008, 20:42

Наявна інформація про рівень розрахунків за спожитий у січні 2008 року природний газ свідчить про їх вкрай незадовільний стан.

Про це йдеться у листі президента Віктора Ющенка до прем'єр-міністра, міністра палива та енергетики, міністра з питань житлово-комунального господарства, голові Ради міністрів Криму, головам ОДА, головам Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій.

Ющенко зазначає, що загальний рівень оплати по всіх категоріях споживачів склав лише 34,9%, що в 2,5 рази менше рівня оплат за 2007 рік, повідомляє прес-служба президента.

Підприємствами теплокомуненерго сплачено 14,8% вартості спожитого газу, що в 5,2 рази менше рівня 2007 року, бюджетними установами – 35,1% (менше в 3 рази), населенням – 64,9% (менше в 1,5 рази).

Глава держави вимагає вжити вичерпних заходів для кардинального поліпшення ситуації. "Зобов'язую за результатами роботи у лютому поточного року привести рівень оплати за спожитий газ до фактичної вартості спожитих обсягів", – наголошується в листі президента.

Про виконання керівники вищевказаних органів влади мають особисто поінформувати президента до 10 березня 2008 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...