Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ підрахували, що Луганськтепловоз "виросте" в 10 разів

Вівторок, 12 лютого 2008, 10:19

Народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко вважає, що при повторному продажі ціна "Луганськтепловозу" зросте мінімум у 10 разів.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Дело".

Писаренко зазначив, що, перш ніж вносити підприємство в список приватизації на 2008 рік, його необхідно повернути на баланс держави. Існують усі судові рішення, однак глава Фонду держмайна не виконує їх.

"Семенюк повторює свої корупційні дії, що починала у випадку з НЗФ (Нікопольський завод феросплавів). Вона звернулася в Мін'юст, щоб одержати висновок, як їй виконувати свої посадові обов'язки! Хоча для того щоб вирішити питання, досить підписати один документ. Думаю, як тільки прийде новий керівник Фонду, в один день ця процедура буде здійснена", - підкреслив Писаренко.

Є також припущення, що Кабмін тягне з приватизацією "Луганськтепловозу" через "бютівця" Костянтина Жеваго, який "поклав око" на підприємство, але купувати зараз йому не вигідно – можлива жорстка конкуренція з боку співвласника ФПГ "Приват" Ігоря Коломойського.

"Коли починають переоцінювати членів нашої фракції, мені, звичайно, приємно", - відзначив Писаренко, коментуючи дане припущення.

Він повідомив, що на сьогодні "Луганськтепловозом" цікавляться багато підприємств, у тому числі й іноземні.

Писаренко також не виключив, що підприємство буде викуплено нинішнім його власником – російським "Трансмашхолдингом", але за справедливою ціною.

Коментуючи нову ціну на підприємство, Писаренко зазначив: "Думаю, що ціна підніметься мінімум у 10 разів. І то якщо кон'юнктура ринку буде несприятливою для України".

Нагадаємо, 76% акцій "Луганськтепловозу" були продані 23 березня 2007 року "Керуючій компанії "Брянський машинобудівний завод" за 292,505 млн. гривень при стартовій ціні 292 млн. гривень.

Портал Delo.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування