Ющенко дав Черновецькому, Луценку і Тимошенко терміни по "Еліта-центру"

Вівторок, 12 лютого 2008, 11:03

Президент Віктор Ющенко доручив КМДА та МВС у двотижневий строк скласти список фізичних і юридичних осіб, визнаних у встановленому порядку потерпілими внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-центр".

Про це йдеться в указі президента, що оприлюднений на його офіційному сайті.

Крім того, президент доручив КМДА, Фонду держмайна і МВС забезпечити проведення в місячний строк інвентаризації майна, яке належало групі "Еліта-центр".

Необхідно також у місячний строк оцінити в установленому порядку майно, яке належало "Еліта-центру", та поінформувати про результати такої оцінки представників постраждалих громадян.

КМДА доручено розробити та визначити порядок відшкодування відповідно до законодавства вартості інвестицій, внесених постраждалими громадянами для будівництва житла "Еліта-центром", і визначити строки здійснення заходів з їх відшкодування.

Кабміну доручено забезпечити опрацювання комісією для вирішення питань забезпечення житлом постраждалих від "Еліта-центру" пропозицій про внесення змін до законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання житлового будівництва в Україні, посилення захисту та гарантування прав інвесторів.

Контроль за виконанням указу покласти на заступника глави секретаріату президента Марину Ставнійчук.

Усі доручені дії мають проводитись за участю представників громадян, постраждалих внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-центр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування