Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада може запрацювати по обіді. НАТО і Рудьковського в меню не буде

Вівторок, 12 лютого 2008, 12:27

Лідер БЮТ Іван Кириленко сподівається, що Верховна Рада збереться на вечірнє засідання у вівторок "без заблокованих трибуни і дверей".

Про це він заявив журналістам у вівторок.

"Сьогодні, сподіваємося, о 16 годині відбудеться вечірнє засідання і, сподіваюся, результативне голосування, бо вибрали лише безконфліктні, соціальні законопроекти", - повідомив Кириленко.

За його словами, сторони домовилися внести до порядку денного президентський законопроект про прожитковий мінімум, сільську медицину, законопроекти про державні закупівлі, зміни до господарського кодексу та чисельність збройних сил із поправками комітету.

"Це те, що на сьогодні домовлено між лідерами", - зазначив лідер фракції БЮТ.

Водночас, за його словами, після засідання Ради фракції планують зібратися і обговорити порядок денний на середу, до якого внести і резонансні політизовані питання, зокрема, про десять президентських законів, імперативний мандат і зняття недоторканності, продовження реформи управління держави та кадрові питання.

Кириленко відзначив, що сторони проводили дискусію з "чистого листа" і питання НАТО, затримання Миколи Рудьковського тощо не обговорювалися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування