"Свобода слова" на ICTV капітулювала перед Шустером

Вівторок, 12 лютого 2008, 12:56

Телеканал ICTV переносить час виходу інтерактивного ток-шоу "Свобода слова" з Андрієм Куликовим з п'ятниці на понеділок.

Так, наступний випуск вийде у понеділок, 18 лютого, о 23.00, повідомляє "Телекритика" з посиланням на прес-службу телеканалу.

"Перехід на понеділок дасть нам більше свободи у виборі тем. Адже у п'ятницю так зручно говорити про те, що відбулося. Навіть якщо тему вже обговорили деінде або якщо вона насправді не надто важлива", - зазначив ведучий ток-шоу Андрій Куликов.

"Але ж аргумент "відбулося цього тижня" – цілком слушний привід піти слідом за подіями. Вихід програми на початку тижня надасть нам кращі можливості шукати в ширшому колі тем і випереджувати події", - переконаний він.

У свою чергу шеф-редактор програми Іванна Коберник зазначила, що "відколи "Свобода слова" почала виходити о 19.20, ми отримували чимало нарікань від шанувальників програми - мовляв, глядачі фізично не встигають опинитися перед телевізором у цей час".

"На мою думку, новий час виходу ток-шоу буде не тільки зручнішим для глядачів, а й дозволить розвантажити нагромадження таких аналітично-дискусійних програм наприкінці тижня", - пояснила шеф-редактор.

"З огляду на ситуацію в країні важливі події відбуваються протягом усіх семи днів. У понеділок теж є про що поговорити, і подекуди ці події у п'ятницю обговорювати вже не цікаво", - зауважила Коберник.

"Такі зміни будуть на користь і політикам, яким тепер не доведеться розриватися між різними каналами", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News