Омельченко назвав Довгого авантюристом і похвалив себе

Вівторок, 12 лютого 2008, 13:14

Представник НУНС та екс-мер Києва Олександр Омельченко називає авантюрою рішення столичної влади щодо забезпечення житлом постраждалих від афери "Еліта-Центру".

Про це Омельченко заявив у вівторок, повідомляє прес-служба НУНС.

"Рішення, яке прийняте нинішньою міською владою про поділ постраждалих на дві черги і про чергове виділення земельних ділянок – це повна авантюра", - заявив він.

Він пояснив це тим, що ділянки під будівництво житла постраждалим передані фірмі, створеній очільниками міської влади, де 80% акцій будуть продані, внаслідок чого постраждалі ніколи не отримають своїх квартир".

"Єдино правильний шлях для вирішення питань постраждалих від діяльності "Еліта-Центр" був обраний під час роботи Київської міської ради попереднього скликання", - наголосив Омельченко.

Він нагадав, що "тоді сесія прийняла рішення про виділення 19-ти земельних ділянок для будівництва житла постраждалим, був створений Інвестиційний центр при Київській міській державній адміністрації".

"У результаті роботи нинішньої міської влади ми маємо два роки бездіяльності, і ще на кілька років затягнеться авантюра з забезпечення постраждалих житлом", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування