З Ющенком до Путіна поїхав Литвин?

Вівторок, 12 лютого 2008, 15:14

У Москві розпочалось засідання Українсько-Російської міждержавної комісії під головуванням президентів України і Росії Віктора Ющенка і Володимира Путіна.

Про це у вівторок повідомляє УНІАН.

Від української сторони в засіданні беруть участь секретар РНБО Раїса Богатирьова, міністр закордонних справ Володимир Огризко, перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, міністр оборони Юрій Єхануров, голова правління НАК "Нафтогаз" Олег Дубина, міністр освіти і науки Іван Вакарчук.

Також серед учасників з української сторони названий лідер блоку свого імені Володимир Литвин та заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий.

Водночас, у переліку присутніх на засіданні комісії осіб, який подає прес-служба президента України, Литвин не значиться.

З російського боку у засіданні комісії, за інформацією УНІАН, беруть участь заступник голови уряду Росії Сергій Наришкін, помічник президента Росії Сергій Приходько, Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін, міністр оборони Анатолій Сердюков, виконуючий обов’язки секретаря Ради безпеки Валентин Соболєв.

Також з російської сторони беруть участь заступник міністра промисловості та енергетики Анатолій Яновський, заступник міністра закордонних справ Григорій Карасін, голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

За даними прес-служби президента, після завершення засідання комісії заплановано підписання Плану дій Україна-Росія до 2009 року.

Цей документ, зокрема, передбачає реалізацію спільних проектів у економічній сфері, проектів, що стосуються соціального захисту громадян України та Росії, гуманітарної політики.

Також він передбачає вирішення питань прикордонного і міжрегіонального співробітництва та розробку спільних проектів у контексті підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та зимової Олімпіади-2014.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування