Черновецький хоче розбити лоби постраждалих від "Еліта-центру" об інших киян?

Вівторок, 12 лютого 2008, 15:35

Ошукані інвестори компанії "Еліта-центр" заявляють, що міська влада розраховує пересварити їх із черговиками столиці, "зіштовхнувши лобами на громадських слуханнях".

"Ми хочемо, щоб ви знали: ошукані інвестори "Еліта-центр" не претендують на житло черговиків", - йдеться у зверненні громадської організації "Центр правозахисту" до черговиків Києва.

"Ми ніколи не казали, що наша проблема має вирішуватися за рахунок міського бюджету, а тим більше за рахунок соціально-незахищених верств населення! Ми як ніхто інший розуміємо вас, бо намагалися покращити свої житлові умови за гроші, зароблені тяжкою працею", - додають постраждалі.

Підписанти просять черговиків зрозуміти, що вони їм не вороги: "На минулорічній скандальній сесії Київради роздали 4% київської землі! Продавши ці ділянки на відкритому конкурсі, можна було забезпечити квартирами всіх черговиків міста!".

"Єдине чого ми прагнемо – щоб міська влада нарешті повернулася до киян обличчям та стала вирішувати болючі житлові та соціальні проблеми. Ми боремося в інтересах всіх киян. І нас, і вас", - йдеться у зверненні.

За словами підписантів, "афера "Еліта-центр" стала можливою саме через недбальство міської влади".

"13 лютого 2006 року це визнав і теперішній міський голова Києва. Тоді ще кандидат в мери Леонід Черновецький, заявив, що до "виникнення "будівельної піраміди" "Еліта-центр" призвела злочинна недбалість міської влади", - додається у документі.

Постраждалі зауважують, що "рішення Київради про заходи щодо сприяння громадянам, які постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-центр" від 2 березня 2006 року дозволяє вирішити проблему без витрат міської казни".

"Для цього потрібно просто почати його виконувати. Але воно не виконується. Воно гальмується саме через бездіяльність Київської міської адміністрації", - наголошується у зверненні.

"Сьогодні влада намагається кинути напризволяще киян, постраждалих від аферистів "Еліта-центр". Завтра ви, чи ваші рідні можуть опинитись на нашому місці. Не дайте себе обдурити! Нам з вами нічного ділити, ми з вами на одному боці, ім'я якому – справедливість!", - заявляють постраждалі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News