Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" проти ночі сядуть думати, чи давати у середу концерт

Вівторок, 12 лютого 2008, 18:38

У вівторок ввечері фракція Партії регіонів визначиться, чи блокуватиме трибуну на засіданні Верховної Ради у середу.

Про це журналістам повідомив член Партії регіонів Василь Горбаль після завершення вечірнього засідання парламенту.

За словами депутата, у вівторок ввечері фракція Партії регіонів проведе своє засідання, де і визначиться з остаточним рішенням.

Водночас, лідер фракції "НУ-НС" В'ячеслав Кириленко заявив журналістам про те, що у календарному плані засідань, який у тому числі підтримали фракції меншості, передбачено два пленарних тижня.

"І завтра, і післязавтра, згідно з рішенням Верховної Ради, мають відбутися пленарні засідання", - сказав депутат.

"Тому якщо вони і завтра будуть блокувати трибуну, то це швидше концерт, ніж принципова позиція", - додав він.

"Більше того, сам факт, що без жодних заяв і оприлюднення принципової позиції знято блокування трибуни свідчить ще раз про те, що НАТО використовувалося і буде використовуватися як привід для досягнення якихось ситуативних і корисливіших цілей з боку опозиції", - заявив Кириленко.

Він нагадав, що коаліція виступає за те, щоб проголосувати на засіданні парламенту в середу усі законопроекти коаліційної угоди і такі, що були внесені президентом як невідкладні.

Крім того, за словами Кириленка, коаліція готова розпочати скасування 80 статті Конституції, що стосується депутатської недоторканності, якщо депутати від опозиції "припинять зривати роботу деяких профільних комітетів" і погодять на засіданні комітету з питань правової політики відповідні зміни до Конституції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування