Яценюк зібрав до себе своїх нероб

Середа, 13 лютого 2008, 09:32

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк проводить зустріч з лідерами парламентських партій.

Про це сказав заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Роман Зварич, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Зараз проходять консультації на рівні голови і лідерів фракцій", - сказав він.

Зварич виключив можливість того, що засідання Ради в середу не відбудеться.

У свою чергу депутат Ради від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий відзначив, що його сила наполягає на включенні до порядку денного постанови про проведення референдуму перед ухваленням рішення про вступ до НАТО.

У той же час, як пише "Сегодня", депутати Партії регіонів зранку обступили трибуну парламенту.

"Регіонали" також знову принесли у Верховну Раду жовті і блакитні кульки з написом "НАТО - ні" і національні прапори – у середу їх навіть більше, ніж у вівторок.

"Регіонал Олексій Журавко, як зазвичай, сів у крісло Яценюка. Шуфрич підібрався ближче до трибуни. За традицією, підперли стільцями входи в ложу керівництва ВР", - пише видання.

Водночас, станом на пів на десяту, бютівців у залі дуже мало, був помічений поки тільки Таріел Васадзе, пише видання.

Члени "НУ-НС", не дивлячись на те, що триває погоджувальна рада лідерів фракцій, сумніваються, що в середу парламент запрацює.

"Ми вчора ще о третій годині не знали, чи буде вечірнє засідання (воно почалося о 16.00). І жодної впевненості в тому, що сьогодні Рада зможе розглянути які-небудь законопроекти, немає", - сказав лідер фракції Микола Катеринчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...