Тимошенко святкує перемогу

Середа, 13 лютого 2008, 09:41

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко переконана, що домовленості про усунення з українського ринку посередників "РосУкрЕнерго" і "УкрГаз-Енерго" є великою перемогою демократичної команди.

Про це вона заявила на початку засідання уряду.

"Я вважаю, що це є великою перемогою демократичної команди, яка є ще одним кроком до повернення порядку на газовому ринку, до декорупціації, детінізації енергетичного сектору", - зазначила Тимошенко.

"Думаю, що наш уряд включиться в роботу по підписанню нових угод на постачання газу з Газпромом і зробить усе, щоб відновити потужність, яку мав "Нафтогаз" України, як транзитер і реалізатор газу всередині країни", - сказала вона.

Також Тимошенко зазначила, що треба продовжувати роботу і всі контрольні заходи щодо попереднього керівництва "Нафтогазу" та щодо угод, укладених з "РосУкрЕнерго" і "УкрГаз-Енерго".

"Думаю, ми будемо мати там просто унікальні приклади того, як зраджувались національні інтереси держави і як залишалися в тіні величезні гроші, які так і не потрапляли на рахунки "Нафтогазу", - заявила прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...