Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти збираються "штурмувати" Ющенка

Середа, 13 лютого 2008, 11:27

Представники захисту екс-міністра транспорту й зв’язку Миколи Рудьковського збираються подавати апеляційну скаргу на рішення Печерського суду Києва з 16 до 17 години у середу.

Про це повідомляє прес-служба СПУ.

Таким чином, вони оскаржуватимуть рішення Печерського райсуду від 11 лютого цього року про утримання Рудьковського під вартою на зміну підписки про невиїзд.

Між тим, із 10 ранку у середу соціалісти продовжують під стінами Лук’янівського СІЗО №13, де утримують екс-міністра, акцію "Зупинити правове беззаконня" на підтримку Рудьковського.

Як розповів завідувач сектором масово-політичної роботи СПУ Юрій Добровольський, соціалісти, як і в вівторок, "вимагають припинення політичних репресій і дотримання в Україні прав і свобод людини, дотримання гарантом Конституції Основного Закону та прийняття справедливого рішення судом відносно справи Рудьковського".

Згідно з повідомленням прес-служби СПУ, перед центральним входом у СІЗО у середу зібралися біля 800 соціалістів, які з’їхалися з Чернігівської, Житомирської та Київської областей.

"Підтримати однопартійця прийшли також представники Союзу жінок України "За майбутнє дітей", СМС, "Студентської платформи" та народні депутати-соціалісти 5-го скликання: Станіслав Ніколаєнко, Юрій Зубко і Василь Сільченко", - сказано в повідомленні.

Пікетувальники тримають у руках прапори із символікою Соцпартії та транспаранти з гаслами "Волю Миколі Рудьковському", "Ні - політичним репресіям" та інші.

Як попереджають соціалісти, у четвер, 14 лютого, акція продовжиться під стінами секретаріату президента Віктора Ющенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування