Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк знову перейшла дорогу Тимошенко

Четвер, 14 лютого 2008, 09:46

Фонд державного майна відмовився оголосити конкурс з продажу 99,52% пакету акцій Одеського припортового заводу 14 лютого 2008 року, як планувалося раніше.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі ФДМУ.

Згідно з повідомленням прес-служби, голова Фонду Валентина Семенюк не затвердила протокол засідання конкурсної комісії з оголошенням умов конкурсу з продажу акцій ОПЗ.

За словами Семенюк, 4 з 9 членів конкурсної комісії проголосували проти "таких умов конкурсу".

Голова Фонду пояснила своє рішення відмінністю умов конкурсу, затверджених рішенням Кабміну, від умов, поданих ФДМУ раніше за рішенням конкурсної комісії.

За інформацією Семенюк, у затверджених урядом 11 лютого умовах конкурсу урізані соціальні зобов`язання, зокрема, відсутній пункт про недопущення скорочення працівників підприємства.

Голова ФДМУ оголосила про свій намір інформувати президента Віктора Ющенка про "значні зміни в умовах конкурсу".

Раніше на сайті Кабінету Міністрів були оприлюднені умови проведення конкурсу з продажу акцій ВАТ “Одеський припортовий завод”.

Згідно з документом, компанії, які зареєстровані в офшорній зоні, до участі в конкурсі не допускаються. Зокрема, однією з кваліфікаційних вимог до учасників конкурсу є здійснення впродовж не менше трьох останніх років прибуткової економічної діяльності.

Початкова ціна пакету акцій заводу становить 3 млрд. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування