ПУТІН ЗНОВУ ПОГРОЖУЄ УКРАЇНІ РАКЕТАМИ

Четвер, 14 лютого 2008, 11:05

Президент Росії Володимир Путін не виключає перенацілювання Росією ракет на Україну у випадку появи там у майбутньому військових баз НАТО.

"Ми будемо змушені перенацілювати наші ракети на об'єкти, які, ми вважаємо, загрожують нашій національній безпеці. І я зобов'язаний сьогодні про це сказати прямо і чесно, щоб потім не перевалювати з хворої голови на здорову", - сказав Путін у четвер на прес-конференції, повідомляють РИА Новости.

Президент РФ зауважив, що ніхто не запитував в українського народу, як він ставиться до планів вступу країни в Північноатлантичний альянс.

"За наявними в мене відомостями, переважна більшість громадян України проти вступу в НАТО, проте керівництво України взяло і підписало папірець на початок процесу приєднання. Це що демократія? Хто запитав громадян країни, хочуть вони цього чи ні? Але якщо це робиться в такому явочному режимі, то в такому ж явочному режимі, нікого не запитуючи, можуть бути там поставлені і бази (НАТО) або четвертий, або п'ятий позиційний район до ПРО", - сказав Путін.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News