Рудьковський досі ходить зшитий і скаржиться на тиск

Четвер, 14 лютого 2008, 15:26

Слідчий прокуратури Києва у четвер дозволив зустріч адвоката з екс-міністром транспорту Миколою Рудьковським.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Соціалістичної партії України, за словами адвоката Олексія Бонюка, стан здоров`я Рудьковського залишається незадовільним.

Зокрема, він і надалі не може ходити, у нього високий тиск, постійний головний біль і загальне погане самопочуття. Крім того, досі не знято післяопераційні шви, у зв`язку з чим захист наполягає на проведенні медичного обстеження в стаціонарі.

У СПУ також наголосили, що вчора у присутності слідчого по справі лікарі клініки, де Рудьковський перебував на стаціонарі і пацієнтом якої є до цього часу, мали змогу надати йому першочергову допомогу. Після огляду слідчий сказав, що підстав не довіряти цим медикам немає.

У зв`язку з цим захист Рудьковського сподівається на задоволення свого клопотання про проведення медичного обстеження свого підзахисного у стаціонарі клініки, пацієнтом якої він є, куди його буде привезено під охороною.

Родина Рудьковського ще не мала змоги з ним зустрітись.

Дата і час засідання Апеляційного суду м. Києва за апеляцією на рішення Печерського районного суду м.Києва від 11 лютого захисту ще не відомі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування