Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ дивують "коливання політичної лінії" у Ющенка

Четвер, 14 лютого 2008, 15:49

Блок Юлії Тимошенко здивований позицією секретаріату президента щодо закону про внесення змін до закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

Про це сказано в заяві БЮТ з приводу відкликання листа першого заступника керівника секретаріату президента Олександра Шлапака з рекомендацією ухвалити законопроект про держзакупівлі у першому читанні за умови його подальшого удосконалення.

"Спочатку секретаріат президента в особі першого заступника глави СП Олександра Шлапака рекомендує Верховній Раді прийняти закон, а потім, після розгляду у першому читанні, відкликає свою рекомендацію", - сказано в заяві, оприлюдненій на сайті блоку.

БЮТ нагадує, що одним з ініціаторів внесення законопроекту на розгляд парламенту виступає представник фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" Роман Зварич, "який також спочатку ставить свій підпис під законопроектом, а потім, вже перед самим його схваленням, заявляє про відкликання підпису".

"Такі "коливання політичної лінії" ніяк не сприяють законотворчому процесу і викликають, щонайменше, відверте здивування", - стверджує БЮТ.

Прес-служба блоку також повторно демонструє документи за підписами Шлапака та Зварича на підтримку закону "Про внесення змін до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".


Як відомо, раніше у четвер секретаріат президента відкликав лист за підписом Шлапака до голови Комітету Верховної Ради з питань економічної політики Олександра Ткаченка з рекомендацією прийняти законопроект про держзакупівлі у першому читанні за умови його подальшого удосконалення.

Як пояснив голова секретаріату президента Віктор Балога, "цей лист не був погоджений з главою держави і не представляє офіційної позиції секретаріату".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування