Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковському зробили блокаду спини

Четвер, 14 лютого 2008, 17:50

Начальник Київського слідчого ізолятора №13 Олександр Балдук стверджує, що, відповідно до дозволу прокуратури, у п’ятницю-суботу екс-міністрові транспорту і зв’язку Миколі Рудьковському мають зняти післяопераційні шви у клініці "Борис", де він перебував до затримання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив у четвер на прес-конференції в Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

За словами Балдука, у середу ввечері у Рудьковського був слідчий, через якого екс-міністр заявив клопотання, щоб йому медичну допомогу надавали лікарі клініки "Борис".

І вчора ж двоє працівників цієї клініки обстеження екс-міністра, зробили йому "блокаду спини" (саме на хребті Рудьковському було зроблено операцію), додав начальник СІЗО. Як зазначив Балдук, посилаючись на висновки лікарів, будь-яких відхилень у здоров’ї Рудьковського лікарями виявлено не було.

Також колишній міністр висловив бажання, щоб саме лікарі клініки "Борис" зняли післяопераційні шви. А тому, як зауважив Балдук, "завтра-післязавтра я даю свій конвой, "Борис" - свою машину, і ми його туди супроводжуємо, знімаємо шви". При цьому він зауважив, що дата зняття швів залежить від клініки.

Відповідаючи на запитання журналістів, в яких умовах утримується Рудьковський, начальник СІЗО сказав, що наразі він перебуває у лікарні ізолятора. "У нас тут своя лікарня на 96 місць. Він поміщений до палати метрів 12 на 15. Знаходиться вдвох з іншою людиною”, - сказав начальник СІЗО.

За словами Балдука, на сьогодні ніяких скарг від Рудьковського щодо утримання немає. Крім того, начальник СІЗО зауважив, що у нього при собі є ліки, у палаті - телевізор та холодильна камера, яку в середу привезли родичі Рудьковського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...