Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров не віддасть Черновецькому те, що добре лежить

Четвер, 14 лютого 2008, 18:14

Міністерство оборони України не передасть територію Київського механічного заводу для будівництва стадіону в рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це заявив міністр оборони Юрій Єхануров, повідомляє Ліга.

Єхануров відзначив: "Питання по танкоремонтному заводі в Києві - зняте... Хочу сказати тим друзям, товаришам і панам, що під шумок Євро-2012 вважають, що усе, що погано лежить, можна забрати, то наш танкоремонтний завод - добре лежить".

Міністр також сказав, що у четвер немає ніякої необхідності передавати територію підприємства.

"Якщо уявити, що таке рішення усе таки було б ухвалено, то з території заводу треба було б вивезти більш тисячі ешелонів з різноманітним майном. У тиждень - один ешелон. При цьому необхідно спочатку було б знайти місце для переносу цього підприємства", - підкреслив міністр оборони.

У той же час, Єхануров не виключив можливості, що протягом найближчих декількох років буде ухвалено рішення про перенос цього підприємства в інше місце, а на його нинішній території буде почате будівництво житла для військовослужбовців.

Президент доручив київській владі побудувати новий стадіон на місці танкового заводу в Дарницькому районі Києва в зв'язку з майбутнім проведенням в Україні фіналу футбольного чемпіонату Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування