Рада відмовила Балозі повернути помилковий лист

Четвер, 14 лютого 2008, 21:00

Комітет з питань економічної політики не може повернути до секретаріату президента лист підтримки проекту закону про внесення змін до Закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

Відповідне питання розглядалося на засіданні комітету у відповідь на запит голови секретаріату Віктора Балоги з проханням відкликати лист.

Там наголосили, що листа заступника голови секретаріату Олександра Шлапака про підтримку зазначеного законопроекту на засіданні Ради коаліції депутатських фракцій, на Погоджувальній раді депутатських фракцій і під час розгляду у Верховній Раді України "сприймали як офіційну позицію очолюваного Вами Секретаріату і мала відповідні наслідки".

Комітет також вказує, що лист, про який йдеться, "стосується законопроекту, і відповідно до норм статті 92 Регламенту Верховної Ради України є невід´ємною частиною справи законопроекту, він не може бути повернутим до Секретаріату Президента України".

Окрім того, комітет звертається до всіх суб´єктів законодавчої ініціативи, представників фракцій у Верховній Раді України, інших державних органів з проханням вносити конструктивні пропозиції, дотримуючись норм регламенту Верховної Ради, для підготовки законопроекту до другого читання.

Як відомо, президент заявив, що не підпише закон про держзакупівлі у тій редакції, яку ВР прийняла в першому читанні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування