Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал у Раді розбив голову БЮТівцю?

П'ятниця, 15 лютого 2008, 08:25

Депутат фракції "НУ-НС" Юрій Кармазін заявляє, що один із депутатів Партії регіонів під час бійки у Верховній Раді серйозно поранив представника БЮТ.

Про це Кармазін заявив у програмі "Re:Акція" на "5 каналі" в четвер ввечері.

"Позавчора серйозно поранили депутата з БЮТ. І ніхто про це не повідомив", - заявив він.

"Про всякий маразм, що хтось комусь покусав руку – повідомляли засоби масової інформації, серйозно говорили і по телебаченню і кругом. А те, що людині розбили голову - і це зробив депутат із регіонів, - про це ніхто не сказав!", - обурився депутат "НУ-НС".

За словами Кармазіна, "прізвище того депутата, що вдарив, є Саламатін" (Дмитро Саламатін – член фракції Партії регіонів).

"І я хотів би, щоб (лідер Партії регіонів Віктор) Янукович приніс вибачення українському народу за це і виборцям", - додав він.

При цьому Кармазін нагадав критику з боку "регіоналів" щодо інциденту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким.

"І щоб зараз не було подвійних стандартів по відношенню до того самого Луценка. Луценко побився з Черновецьким – це засуджує пан Янукович. А те, що його член фракції при блокуванні б'є в голову страшенно серйозно людину – це він не засуджує!", - знову обурився представник "НУ-НС".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування