Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк запропонував запуститися у вівторок

П'ятниця, 15 лютого 2008, 10:35

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк пропонує лідерам фракцій підписати політичну угоду про відновлення роботи другої сесії парламенту шостого скликання.

З такою пропозицією Яценюк виступив в п'ятницю під час Погоджувальної ради, повідомляє УНІАН.

У тексті відповідної угоди зазначається, що лідери фракцій приймають до відома, що підпис спікера під листом на адресу Генерального секретаря НАТО не є консолідованою позицією конституційного складу Верховної Ради.

Також пропонується визнати чинність постанови Верховної Ради, а також чинність статті 8 Закону України "Про основи національної безпеки" та постанови ВР №223-4 від 21 листопада 2002 року.

Політичною угодою також пропонується розпочати пленарні засідання парламенту відповідно до календарного плану засідань, 19 лютого.

При цьому пропонується утриматися від практики блокування трибуни ВР і блокування президії ВР та затвердити порядок денний другої сесії, виходячи із принципів урахування волі кожної фракції на компромісній основі.

Яценюк запропонував лідерам фракцій до понеділка, 18 лютого, ознайомитися з відповідним проектом угоди з тим, щоб у наступний вівторок розпочати пленарні засідання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування