У Тимошенко написали план боротьби з ворогом

Субота, 16 лютого 2008, 08:41

Міністерство економіки за участю зацікавлених центральних органів виконавчої влади розробило і подало до Кабінету міністрів проект плану антиінфляційних заходів.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба уряду, ці заходи спрямовані на посилення ефективності грошово-кредитної та бюджетної політики в напрямку зниження інфляційного тиску, сформованого надлишковим попитом.

Також ними передбачено зменшення тимчасових дисбалансів на продовольчих ринках, недопущення необґрунтованого підвищення цін на окремі соціально важливі товари; підвищення ефективності адміністрування цін (тарифів) на продукцію (послуги) суб’єктів природних монополій та послуги житлово-комунального господарства.

План направлений також на розвиток фінансового та фондового ринків, підвищення ефективності процесів енергозбереження, дія яких сприятиме зменшенню інфляційного тиску у середньостроковій перспективі, а також заходи з оптимізації державного регулювання цін.

Як повідомлялося, на початку лютого президент Віктор Ющенко звернувся до уряду і Нацбанку з проханням терміново розробити план антиінфляційних заходів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News