Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НУ-НС прогнозують компроміси на користь авантюристів

Субота, 16 лютого 2008, 12:54

Лідер Європейської партії, народний депутат від НУ-НС Микола Катеринчук вважає, що системності у роботі Верховної Ради не буде.

"Системності в її роботі не буде. Я думаю, що час від часу це будуть якісь компроміси, в основному на користь Партії регіонів і Комуністичної партії", - сказав він у Вінницькій області, повідомляє УНІАН.

Катеринчук додав, що позиція Європейської партії полягає в тому, що "віддавати Верховну Раду на відкуп купці авантюристів не варто" і "потрібно приймати адекватні заходи".

Він також прогнозує зниження рейтингу довіри до Партії регіонів у разі продовженні блокування її депутатами роботи Верховної Ради.

"Чим більше вони будуть блокувати, тим нижчою буде електоральна підтримка Партії регіонів", - сказав депутат у коментарі Українським новинам.

На думку Катеринчука, нестабільна робота парламенту вже привела до зниження рейтингу Партії регіонів на 10%. "Я думаю, що вони будуть продовжувати блокувати роботу парламенту доти, поки їхній рейтинг не впаде до 15%, потім їм доведеться змінити тактику поведінки", - сказав він.

Катеринчук також вважає, що ПР і надалі буде вдаватися до тактики блокування роботи Ради при будь-якому зручному для неї випадку.

Депутат також повідомив, що Європейська партія має намір провести в березні з'їзд, на якому вирішити питання про об'єднання в єдину партію на основі блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування