Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали хочуть відсунути НАТО тільки на 5 років

Неділя, 17 лютого 2008, 13:43

Партія регіонів виступає за результативний референдум щодо вступу України в НАТО, який буде визначати позицію держави в цьому питанні на найближчі 5 років.

Про це заявив представник політичної сили, народний депутат Вадим Колесниченко в інтерв'ю "Ера-FM".

"Пройде 5 років – давайте проводити інший референдум", - відзначив політик.

Реклама:

Колесниченко також підкреслив, що не варто вірити обіцянкам президента Віктора Ющенка, що в Україні не буде військових баз НАТО, тому що після вступу країни в Альянс "з ним (Ющенком) уже ніхто розмовляти не буде і запитувати його згоди не буде".

Колесниченко також висловив припущення, що після виходу з "Народного Союзу Наша Україна" глава секретаріату президента Віктор Балога займеться створенням нової пропрезидентської партії.

"Давно вже розглядається питання, що НУНС не влаштовує президента, що це умираюча політична сила, неспроможна, і велика частина з них уже давно присягнула на вірність Тимошенко. А президентові ж хочеться на другий термін", - відзначив політик.

ВІДЕО ДНЯ

На думку "регіонала", один з варіантів нової політичної сили, яку буде підтримувати Ющенко, - це громадська організація "Гарт", яку курирує Балога.

Колесниченко вважає, що ця організація "сьогодні знаходиться в розгорнутому стані на території всієї України, і при необхідності вона перетвориться на політичну силу".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування