Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз знає, що Україні світить нова коаліція

Понеділок, 18 лютого 2008, 11:27

Соціалістична партія готова до позачергових виборів Верховної Ради.

Про це в ефірі телекомпанії "НТН" увечері 17 лютого сказав лідер СПУ Олександр Мороз.

"Ми готуємося до виборів і готові до них", - сказав він.

Водночас Мороз зазначив, що він зацікавлений у тому, щоб нинішня коаліція й Кабінет міністрів працювали й продемонстрували на ділі те, що можуть реалізувати зі своїх передвиборних обіцянок.

"Я переконаний, що корисно було б для людини, для громадянина подивитися зрештою на результати діяльності цього уряду", - зазначив він, повідомляють Українські новини.

Лідер соціалістів вважає, що ситуація, яка склалася нині в парламенті, стала результатом незаконно проголошених позачергових виборів Ради - 2007.

"Усе те, що сьогодні є в парламенті, - це продовження штучно створеної політичної кризи, на чолі якої стоїть президент і ті, хто виступав ініціаторами позачергових виборів непарламентським, неконституційним методом", - сказав він.

"Дивіться, сьогодні Соцпартії немає в парламенті, але його робота все одно заблокована.
Більше того, знову йдуть розмови про розширення коаліції, прогнозуються конфігурації Партії регіонів і БЮТ або НУ-НС і Партії регіонів", йдеться в коментарі Мороза, розповсюдженому прес-службою.

"Тобто президент Ющенко робить те ж саме, що й у 2006-му році, коли за спиною "помаранчевих сил", за спиною СПУ велися сепаратні переговори про широку коаліцію.
Нинішня парламентська блокада - це пауза, що передує переформатуванню коаліції", - вважає лідер СПУ.

Треба тільки знайти "крайніх", знайти "зрадників", а їх якраз і немає. Поламана звична для секретаріату президента схема...", - сказав лідер СПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування