Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога чкурнув у Лівію. Ющенка теж там чекають

Понеділок, 18 лютого 2008, 13:15

Україна та Лівія створять робочу групу, яка займатиметься реалізацією конкретних інвестиційних проектів у нафтовидобувній, авіаційній, сільськогосподарській сферах двосторонньої співпраці.

Про це домовився голова секретаріату президента України Віктор Балога під час зустрічі з лідером Лівійської революції Муамаром Каддафі та керівником його офісу Салехом Баширом.

Ця зустріч відбулася у рамках робочого візиту Балоги до Великої Соціалістичної Народної Лівійської Арабської Джамахірії, повідомляє прес-служба президента України, уточнюючи, що візит було здійснено у суботу, 16 лютого.

Співрозмовники обговорили весь спектр українсько-лівійських питань та висловили обопільну зацікавленість країн у посиленні економічного співробітництва – зокрема, йшлося про спільні проекти у нафтовидобувній, авіаційній, сільськогосподарській сферах.

Вже найближчим часом в Києві буде відкрито представництво лівійсько-африканського інвестиційного Фонду.

Крім того, під час зустрічі Балога передав лідеру Лівійської революції лист від президента України Віктора Ющенка із запрошенням відвідати Україну.

Каддафі прийняв запрошення і, у свою чергу, запропонував Ющенку здійснити офіційний візит до Лівії, сказано у повідомленні прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування