Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кріль спростовує, що Балога перетворюється в "Гарт"

Понеділок, 18 лютого 2008, 15:10

Голова Фонду регіональних ініціатив "Гарт", депутат від "НУ-НС" Ігор Кріль спростовує розповсюджену у ЗМІ інформацію про створення на базі цього фонду нової політичної партії.

Про це говориться в заяві Кріля, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

"По-перше, хочу подякувати всім тим політикам і інформаційним виданням, які сьогодні роблять безкоштовну рекламу Фонду регіональних ініціатив "Гарт", поширюючи чутки про те, що наша громадська організація планує переформатування в політичну партію", - сказав він.

"По-друге, я хочу їх розчарувати: ніякої політичної партії "Гарт" у найближчі роки створено не буде. Тим більше, на базі громадського об'єднання "Фонд регіональних ініціатив "Гарт", - заявив Кріль.

Керівник "Гарту" нагадав, що ця організація була створена "для того, щоб професіонали, які пропрацювали багато років у виконавчих структурах партії "Народний Союз Наша Україна", не залишилися після дострокових виборів 2007 року на узбіччі громадського життя і мали роботу – це люди, які активно брали участь у побудові партії й у багатьох виборчих кампаніях".

"Щодо створення нових політичних сил хотів би сказати наступне. Створити партію не є великою трудністю. Її можна створити протягом короткого періоду. Але така партія, створена для когось чи під когось, ніколи не матиме успіху в суспільстві", - зазначив Кріль.

"Нова політична сила може бути створена тільки в результаті серйозного політичного процесу і відчуття необхідності сотень тисяч громадян України в її створенні. Якщо такий процес у суспільстві існує або буде існувати, то така партія з'явиться незалежно від бажання політиків, навіть дуже серйозних, або їхніх дій", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування