Черновецький готовий бити стіни і тягати цеглу

Понеділок, 18 лютого 2008, 15:41

Київський міський голова Леонід Черновецький готовий особисто взяти участь у демонтажі торгово-розважального комплексу "Троїцький" перед НСК "Олімпійський".

Про це він заявив у понеділок, відзначивши, що необхідно прискорити вирішення питання демонтажу, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київська влада, в першу чергу, зацікавлена в успішній підготовці і проведенні фіналу Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Для цього проводиться масштабна реконструкція міської інфраструктури. І ми справимося з цим завданням", - заявив Черновецький.

"Усі чутки про неможливість проведення Євро-2012 у Києві поширюють або політичні спекулянти, або ті, хто хочуть набрати політичних балів навіть шляхом зриву фіналу чемпіонату Європи в Україні. Таких людей важко назвати патріотами своєї країни", - зазначив мер.

Він підкреслив, що питання стосовно торгового центру "Троїцький" вирішене однозначно – він буде знесений.

Протягом найближчого тижня спільно з Міністерством з питань сім’ї, молоді та спорту, до компетенції якого належить це питання, буде розроблено механізм того, хто яку роботу виконуватиме, хто фінансуватиме, а хто займатиметься демонтажними роботами.

"Ця проблема, в першу чергу, відноситься до сфери Міністерства з питань сім'ї, молоді і спорту. Ми ж готові надати всебічну підтримку з боку київської влади. Щоб усунути останню перешкоду перед проведенням фіналу Євро-2012, я готовий особисто взяти участь у початку робіт демонтажу ТРЦ "Троїцький", - заявив мер Києва.

За словами Черновецького, в Києві також буде побудований стадіон європейського зразку.

"На цьому тижні буде ухвалено рішення про місце його розташування. Швидше за все, він буде побудований на території ВДНХ. Питання буде розглянуто робочою комісією вже найближчими днями", - повідомив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News