Наливайченко не дасть Рудьковскому розслабитись

Вівторок, 19 лютого 2008, 09:26

Служба безпеки упевнена в неминучості покарання для колишнього міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського.

Про це повідомила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми поважаємо рішення суду (про скасування арешту Рудьковському), оскільки суд є незалежною гілкою влади, але Рудьковський залишається обвинувачуваним у справі розкрадання державних коштів. Ми впевнені в неминучості покарання Рудьковського", – сказала Остапенко.

Крім того, вона прокоментувала інформацію про намір адвокатів Рудьковського просити суд спростувати затримання СБУ їхнього підзахисного по постанові суду і слідчого.

"Ми зі своєї сторони маємо намір використовувати цей процес, щоб дати додаткові аргументи, що розкрадання держкоштів здійснювалося в особливо великих розмірах і носило суспільно-небезпечний характер", – відзначила начальник прес-служби СБУ.

Як повідомлялося, 11 лютого, Апеляційний суд Києва скасував постанову Печерського районного суду про обрання арешту запобіжним заходом екс-міністру транспорту і зв'язку Миколі Рудьковському.

Адвокати Рудьковського мають намір звернутися в Шевченківський райсуд Києва з позовом до Служби безпеки України про неправдивість її інформації про затримання їх підзахисного за постановою суду і слідчого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News