Начальник ДАІ продовжує працювати, глава "Кобри" у шоці

Вівторок, 19 лютого 2008, 09:51

Начальник департаменту ДАІ Сергій Коломієць стверджує, що підлеглі приховували від нього інформацію про причетність заступника начальника спецпідрозділу "Кобра" до інциденту "із середнім пальцем".

"Підлеглий уже звільнений. Інші мої підлеглі приховували, що це він, мене дурили. Це така справа, він насправді неприємна людина", - сказав Коломієць в інтерв'ю "Газете по-киевски".

"Поки не хочу нічого коментувати, коли розберемося в ситуації - потім будуть коментарі. Я працюю. Поки наказу не буде, буду працювати. Робота припиняється не за заявою, а за наказом", - додав він.

Крім того, виданню вдалося поспілкуватися з керівником спецпідрозділу ДАІ "Кобра" Дмитром Цимаховичем, від якого президент також зажадав подати у відставку.

"Уявляєте, що я сам у шоці. Якщо вас (журналіста) це шокувало, а я всього два тижні на посаді і шокований. Що мені робити?", - запитав він.

На питання, чи дійсно один з його заступників показав палець, Цимахович сказав: "Ви знаєте, про це тільки говорять, реальних фактів, що я можу вам підтвердити або спростувати, немає".

"Я людина тут нова. І тут таке сталося, що ж життя таке", - додав начальник спецпідрозділу "Кобра".

На питання, як прізвище учасника інциденту, Цимахович відповів: "Давайте не по телефону будемо ці питання з'ясовувати. Більш того, я належу до служби департаменту ДАІ і всі питання до начальника департаменту або заступників. Їх на сьогодні ще не звільнили".

Як відомо, у понеділок президент Віктор Ющенко на колегії МВС зажадав відставки начальника департаменту ДАІ, начальника "Кобри" і його заступника після того, як спікер Арсеній Яценюк розповів про інцидент "із середнім пальцем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News