Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський обіцяє не тікати

Вівторок, 19 лютого 2008, 10:27

Колишній Міністр транспорту і зв'язку України Микола Рудьковський, якого в понеділок звільнили з-під варти, не збирається залишати Україну.

Про це заявила його прес-секретар Вікторія Бутенко, передає Ліга.

За її словами, Рудьковський має багато можливостей залишити країну, але він цього не зробить.

"Інформація щодо намірів Рудьковського залишити країну або навіть місце свого проживання є недостовірною, а її поширення - провокацією і ганебним псевдоаргументом", - запевнила Бутенко.

У понеділок представники державного обвинувачення заявляли, що ослаблення запобіжного заходу екс-міністру може унеможливити процес встановлення істини і доведення слідства до кінця, оскільки "на ранок понеділка Рудьковському був заброньований чартерний авіарейс у Російську Федерацію, у Москву".

Ці слова прокурора адвокати назвали "провокацією"

Також у понеділок у деяких ЗМІ з'явилася інформація про літак, нібито замовлений на ім'я Рудьковського. "В той час, на який нібито був замовлений літак, сам Рудьковський знаходився в СІЗО", - відзначили в прес-службі СПУ.

Раніше 19 лютого, Апеляційний суд Києва прийняв рішення скасувати постанову Печерського райсуда столиці про обрання запобіжним заходом для Рудьковского взяття його під варту і прийняв рішення звільнити його під підписку про невиїзд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування