Черновецький знову не захотів збирати Київраду

Вівторок, 19 лютого 2008, 11:41

Депутатів Київрада попередили про перенесення чергового пленарного засідання сесії з 21 лютого на 28.

Про це йшла мова у вівторок на засіданні Постійної комісії Київради з питань власності, передає Обком з посиланням на УНІАН.

Коментуючи перенесення засідання сесії, лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова повідомила журналістам, що відповідного розпорядження на сьогоднішній день поки немає, а про те, що найближче засідання сесії 21 лютого не відбудеться, депутатів проінформували телефоном.

"У телефонному режимі повідомили, що не буде Президії (учора мала бути), і сказали, що не буде сесії", – сказала Меліхова.

У той же час вона підкреслила, що депутати Київради очікують відповідного документа Київради. "Адже якщо немає документа, ми як слухняні депутати, повинні прийти на сесію", – відзначила вона.

Говорячи про причини переносу засідання сесії, Меліхова висловила думку, що керівництво Київради "боїться проводити засідання, оскільки без промерської більшості, у яку входять 15 депутатів-перебіжчиків з БЮТ, не будуть прийняті необхідні рішення".

Щодо того, чому дотепер не підписане розпорядження про перенесення засідання сесії Київським міським головою Леонідом Черновецьким або секретарем Київради Олесем Довгим, Меліхова сказала: "Не підписана тому, що вони не можуть придумати тему, на підставі чого переноситься..."

У той же час вона відзначила, що обговорюються питання про перенесення сесії не тільки в лютому, а можливо, і в березні.

"Оскільки дуже тупцюють навколо Конституційного Суду, проштовхують питання, щоб усе-таки розглянули імперативний мандат. Ходять навколо Конституційного Суду, оскільки вже суди загальної юрисдикції довели, що імперативний мандат діє не тільки в Києві, але і по всій Україні", – пояснила Меліхова.

Як повідомлялося, на початку лютого президія Київської міської ради скасувала найближчі два пленарних засідання 7 і 14 лютого в зв'язку з невідкладністю рішення проблем потерпілих від афери "Еліта-центр". Таким чином, найближче пленарне засідання має відбутися 21 лютого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування