Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко послав Дубину і Таруту до Туркменбаші

Вівторок, 19 лютого 2008, 14:17

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина і голова ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута зустрілися з президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим.

Дубина і Тарута прибули до Туркменістану за дорученням президента Віктора Ющенка, повідомляє УНІАН з посиланням на Державне інформаційне агентство Туркменістану.

Під час зустрічі Тарута доповів главі Туркменістану про стан справ на будівництві спільного залізничного і автомобільного мосту через р. Амудар’я, яке здійснюють українські партнери, "а також висловив низку конкретних пропозицій щодо нарощування темпів просування цього проекту з тим, щоб завершити його у встановлені терміни".

Зокрема, він висловився за створення спільної комісії з повної інвентаризації об`єкту.

Тарута також поінформував Бердимухамедова про просування іншого великого проекту, в якому задіяні українські компанії, – інженерно-комунікаційного тунелю в Ашхабаді.

Як відомо, 4 лютого Тарута вже обговорював з Бердимухамедовим участь ІСД в проекті з будівництва залізничного моста через річку Амудар’я в Туркменістані, який реалізує Українська державна корпорація з транспортного будівництва “Укртрансбуд”.

На початку січня під час робочої поїздки до Лебапа президент Туркменістану адресував українським компаніям серйозні претензії у зв`язку з допущеним відставанням робіт на будівництві суміщеного залізничного і автомобільного моста через Амудар’ю і тунелю в туркменській столиці.

На даний час роботи на будівництві мосту відновлено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування