Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Табачник не второпає, чому за середній палець звільняють, а за бійку - ні

Вівторок, 19 лютого 2008, 14:29

Член Партії регіонів Дмитро Табачник обурюється, чому за середній палець заступник начальника спецпідрозділу "Кобра" був звільнений, а міністр внутрішніх справ після бійки з мером залишається на своїй посаді.

"Коли президент з ненавистю говорить про те, що треба зупиняти автомобілі з донецькими номерами, – це вже просто бентежить", - цитує слова Табачника прес-служба "Регіонів".

"Наступним, напевно, буде заклик до податківців про особливі методи роботи з донецькими чи луганськими підприємцями. Можна ще закликати прикордонників особливо пильнувати при перетині кордону харків’ян чи запоріжців", - додав він.

У Табачника "виникає запитання: чому людина, яка показала на дорозі палець, втратила роботу, посаду і пенсію, а людина, яка кулаком била по обличчю мера столиці європейської держави, продовжує спокійно керувати сотнями тисяч людей?".

"Вочевидь, гасло "Закон один для всіх" лишається просто передвиборчим піар-ходом – давно забутим і застосованим лише для тих, хто не подобається владі", - заявив депутат.

Як відомо, у понеділок президент на колегії МВС вимагав відставки начальника департаменту ДАІ, начальника спецпідрозділу "Кобра" та його заступника за те, що останній, порушивши правила дорожнього руху, показав спікеру Арсенію Яценюку середній палець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...