Черновецький зажадав від Тимошенко грошей

Вівторок, 19 лютого 2008, 16:25

Мер Києва Леонід Черновецький вважає недостатнім фінансування з державного бюджету витрат на виконання Києвом столичних функцій.

Про це Черновецький сказав під час зустрічі з начальником комунального підприємства "Київпастранс" Миколою Ламбуцьким, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Мені дуже шкода, але нам трошки складно працювати з урядом, який не розуміє, що в Києві живе 2,7 млн. виборців, а за нашими даними, від 4 до 5 млн. осіб... звичайно ж, субвенцій, які нам виділяють, їх недостатньо для того, щоб утримувати таке місто в Україні", – сказав Черновецький.

На його думку, у Києві необхідно провести перепис населення, щоб установити точну кількість жителів.

Він зазначив, що стимулом для приїзду в Київ людям з інших міст України служить висока зарплата, одночасно вони створюють додаткове навантаження на інженерні мережі міста.

"В умовах політичної нестабільності нам складно сьогодні вибивати кошти, оскільки кожен бореться за свою владу і кожному потрібні гроші більше для піару, ніж для вирішення конкретних питань, що можуть принести дивіденди комусь іншому", – підкреслив мер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News