Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЕЗСМЕРТНИЙ ПІШОВ З "НАШОЇ УКРАЇНИ" І ПРИХОПИВ ЩЕ П’ЯТЬОХ

Вівторок, 19 лютого 2008, 17:36

Шість членів партії Наша Україна вийшли з її складу.

Про це у вівторок повідомляє сайт Razom.

Заяву про вихід з партії підписав заступник голови секретаріату президента Роман Безсмертний.

Також заяву підписали члени політради та депутати Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір та Василь Петьовка.

Причиною свого рішення вони називають "серйозні, незворотні негативні тенденції в розвитку партії як в центрі так і, що важливіше, на місцях".

"Дехто з керівництва Партії вже грає за власною партитурою, виходячи з особистих інтересів, а це не має нічого спільного з відповідальністю, плюралізмом і нормами демократії", - зазначається в заяві.

"Наша Україна" як сформований політичний бренд стала зручним майданчиком, красивою ширмою для втілення нав’язуваних ззовні ідей. Партію почали використовувати як індульгенцію, як засіб задоволення власних амбіцій, як товар на ринку політичних послуг. Це для нас категорично неприйнятно", - наголошується в заяві.

Також колишні члени Нашої України пояснюють свій крок тим, що "утворилася велика дистанція між партійними лідерами та рядовими партійцями".

"Верхівка "Нашої України" вже не черпає енергію дії зі своїх місцевих осередків. Відбуваються численні порушення Статуту Партії, засідання Політради Партії не проводяться більше ніж півроку. На сьогодні немає жодних підстав вважати, що цей процес буде подолано", - зазначається в заяві.

"Ми втратили переконаність, що на ключових позиціях у керівництві Партії зараз перебувають люди, віддані президенту. Нам нічого робити в компанії тих, хто змінив орієнтацію", - наголошують колишні члени партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування