Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко політика усе більше нагадує йогу

Середа, 20 лютого 2008, 11:18

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виключає своє повернення в бізнес у майбутньому.

"Це категорично виключено", - сказала вона в інтерв'ю газеті "Ведомости", відповідаючи на відповідне питання.

"Я скоріше буду писати книги або професійно займатися йогою (яку українська політика нагадує все більше і більше). Бізнес – це вчорашній день, пройдений етап, повертатися до якого в мене немає і не було ні бажання, ні натхнення", - додала Тимошенко.

На прохання відповісти, яку зарплату одержує в Україні прем'єр-міністр і чи є це єдиним джерелом її доходів, Тимошенко зазначила:

"Я вам, можливо, дивну річ скажу. У дівчиська років 18, яке пропадає по нічних клубах і дискотеках, існують набагато вищі грошові запити, ніж у прем'єр-міністра. Настає такий час, коли витрачати гроші ніколи і ні на що".

"Зарплати прем'єр-міністра цілком вистачає, тим більше що шість днів на тиждень я купую тільки газети... Мій чоловік займається бізнесом, на родину вистачає, якщо не купувати яхт і вертольотів", - додала вона.

Крім того, у ході інтерв'ю Тимошенко запитали: "Декілька чоловіків зіграли ключову роль у вашій кар'єрі, але дуже скоро з союзників вони перетворювалися у ворогів. Так було з Віктором Пінчуком, Павлом Лазаренком, Леонідом Кучмою. Схожа ситуація склалася і з Віктором Ющенком. Чому так відбувається?"

"Мій досвід каже про те, що все-таки чоловіча сутність сильно відрізняється від жіночої. В основній масі чоловіки, хоча, звісно, є багато винятків, більш цинічні, більш прагматичні, менш педантичні. А жінки схильні більше пропускати всі події і рішення через серце й емоції", - відповіла Тимошенко.

"Кожна людина проходить досвід партнерства, якісь зв'язки закінчуються, якісь – починаються. Але я б не поєднувала всі ці історії в моєму житті в єдиний логічний ланцюг. І вже точно не ставте в цей логічний ряд президента України", - попросила вона.

Тимошенко в ході інтерв'ю також зазначила, що сьогодні "влада є безпосереднім учасником заробляння грошей великими кланами – це робиться без правил, без норм і обмежень".

"Якось по телевізору, по каналу Discovery, показували розтин великої білої акули. У неї в шлунку знайшли кілька буїв, номерний знак автомобіля, пару консервних банок, моток дроту і залишки байдарки. Якщо розітнути українського чиновника, картина буде приблизно така ж. Вони їдять усе з великим апетитом. Але я прихильник дієвих законів, а не переговорів у підворітті", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування