Балога не встигне підготувати перевибори Ющенка?

Середа, 20 лютого 2008, 14:16

Член "Народної самооборони" Олесь Доній вважає, що глава секретаріату президента Віктор Балога не зможе розкрутити новий політичний проект до президентських виборів 2010 року.

Таку думку Донія наводить прес-служба "Народної самооборони".

"Керівник секретаріату президента, як один з провідних чиновників в апараті Ющенка, орієнтується на дві речі: збільшення повноважень глави держави та обрання Віктора Ющенка на другий термін", - сказав Доній.

"Цілком можливо, що Віктор Балога не сприймає "Нашу Україну" як інструмент, який би допоміг йому в здійсненні цього, й шукає інші", - зазначив депутат.

Цілком можливо, вважає Доній, що Балозі вдасться створити нову структуру, але йдеться про більший набір важелів. Ймовірно, що до цього додаватиметься налагодження співробітництва між існуючими політичними утвореннями та фінансовими структурами.

"Ці структури залучатимуться як з помаранчевого, так і з біло-блакитного табору. Ще жодного разу не було такого, щоб президент балотувався на другий термін з одного й того ж електорального поля – їх міняли свого часу і Леонід Кравчук, і Леонід Кучма", - розповів він.

"Тому відбуватиметься розширення і для Ющенко. А чи вдасться це зробити Балозі – подивимося найближчим часом", - зазначив Доній.

Але все-таки, наголошує депутат, про "Нашу Україну" не варто забувати – цілком можливо, що вона підтримає Ющенка у 2010 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування