Рудьковського закололи до оніміння ніг?

Середа, 20 лютого 2008, 14:55

Адвокат екс-міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського Олексій Бонюк не виключив, що в ізоляторі СБУ до екс-міністра застосовувалися "несанкціоновані дії".

За словами адвоката, "підзахисний говорив йому про те, що в перші 24 години після затримання СБУ йому робили якісь ін'єкції препаратів, після яких він відчув оніміння кінцівок, не міг ходити", повідомляє прес-служба СПУ.

Утримання Рудьковського в ізоляторі СБУ, суд, а потім утримання його в Лук'янівському СІЗО №13 не дало можливості провести медичне обстеження і визначити, які препарати і з якою метою йому вводилися.

Бонюк підтвердив, що Рудьковський готовий був оголосити голодування, протестуючи проти умов утримання його в "таємному ізоляторі" СБУ, оскільки дві доби після затримки йому не дозволяли передавати продукти і ліки, необхідні після операції.

У той же час, за словами прес-секретаря Рудьковського Вікторії Бутенко, "особисто до співробітників СІЗО в нього немає претензій, бо він розуміє, що люди виконували наказ".

Адвокат Рудьковського також не виключив, що спроби тиску на екс-міністра будуть продовжуватися, "оскільки замовники "справи Рудьковского" не зацікавлені в об'єктивному розгляді справи і всіляко цьому перешкоджають".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...