Тимошенко вивчає "нову російську зброю" і бачить у дочці близькість до політики

Середа, 20 лютого 2008, 16:39

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що її донька Євгенія стає усе ближчою до політики.

"Моя донька живе в півкілометрі від мене. Після навчання вона повернулася на Україну і нікуди їхати звідси не збирається. Вона займалася різними речами, трохи артом, трохи музикою. Зараз я бачу, що, на жаль, (чи, навпаки, на щастя) вона все ближче і ближче до політики...", - сказала вона в інтерв'ю "Ведомостям".

На питання чи принципово донька українського прем'єра не хоче займатися політикою, Юлія Тимошенко відповіла: "Я так не думаю".

"Вона (Євгенія) живе цим життям. Хотіла б вона того чи ні, вона учасник цих процесів. З одного боку, я б не хотіла, щоб вона пішла в політику, а з іншого боку - може бути, я для України виховаю гідного політика. Хоча остаточно в цьому ще не певна", - додала голова уряду.

Говорячи про себе, Юлія Тимошенко запевнила, що їй не страшно працювати "у такій кількості непрохідних проблем, конфліктів".

"Це може прозвучати самовпевнено, але мені не страшно. Може бути, мені було страшно на початку політичного шляху. Зараз – ні. Існує певний поріг страху, за яким боятися ніколи, нудно і нецікаво", - пояснила вона.

При цьому Тимошенко розповіла, що в підлеглих для неї найголовніше – "однаковий погляд на ті чи інші стратегічні речі".

"У команді не повинно бути раболіпства і бажання догодити будь-що-будь. У моїй команді такої маячні просто не існує... У мене досить жорсткий стиль управління. Але це наслідок розбалансованості української влади. Цього вимагає наведення порядку в країні", - додала вона.

На запитання про те, що в її бібліотеці книги Макіавелі, "але таке відчуття, що ви їх або не читали, або не любите автора", вона відповіла: "Я читала, але вважаю, що кожна думка, у тому числі й історичних особистостей, суб'єктивна. Там також є книги і Кропоткіна з Бакуніним. Так що ж, будемо негайно насаджувати анархію?"

"Потрібно враховувати усе, що придумав світ до сьогоднішнього дня, і адаптувати це до реалій дня сьогоднішнього", - упевнена вона.

На запитання про те, що з прочитаного останнім часом справило на неї враження, Тимошенко відповіла: "Найсильніше і зовсім невибувне враження з прочитаного на мене справив звіт про діяльність RUE за останні два роки".

"А якщо серйозно, то я, звичайно ж, намагаюся читати що-небудь крім оглядів преси. На даний момент я читаю нову книгу Панюшкіна і Зигаря "Газпром. Нова російська зброя". Досить пізнавально", - підкреслила вона.

Тимошенко також розповіла, що намагається бігати по ранках, хоча виходить не щодня, а "що ж стосується дієт, то найкраща у світі дієта – це забути повечеряти".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
14:00
Атака на харківську телевежу не вплине на доступ до ЗМІ у місті - Терехов
13:58
відеоДілки два місяці "маринували" ухилянтів у прикордонні в очікуванні трансферу до Угорщини
13:55
"Метінвест" з травня підвищить зарплати працівникам підприємств: на скільки зросте оклад
13:43
футболШевченко вірить у перспективи Судакова в чемпіонаті Італії чи Англії
13:41
Знайти в США зброю для України на всю суму допомоги може бути проблемою – посол
13:40
фотоЗ Литви до України прибула партія бронетранспортерів M577
13:39
Європейські компанії шукають лазівки для продовження роботи в РФ після скасування винятків із санкцій
13:39
відео"Ціль знищено": Олещук показав роботу зенітників по ворожих "Шахедах"
13:30
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"
13:25
фотоРосіяни скинули авіабомбу на Костянтинівку: постраждали 5 людей в цивільному авто
Усі новини...