Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін нагадав Тимошенко про Ющенка, а вона не побачила розбіжностей

Середа, 20 лютого 2008, 18:58

Президент Росії Володимир Путін закликає уряд України забезпечити російським і українським інвесторам рівні права для роботи на ринку України.

Про це він заявив у середу під час зустрічі з прем`єром Юлією Тимошенко в резиденції Ново-Огарьово, повідомляє УНІАН.

"Я прекрасно розумію бажання українського уряду привести все у відповідність з принципами соціальної та економічної справедливості, але для нас найголовніше, щоб російські інвестори були в становищі, не гіршому, ніж інші, у тому числі і українські інвестори", - сказав Путін.

При цьому президент Росії нагадав про свою зустріч з президентом України Віктором Ющенком 12 лютого.

"Ми обговорили низку проблем, які, на перший погляд, здавалися серйозними, але з`ясувалося, що проблеми всі можуть бути вирішені і глибоких суперечностей щодо жодної з них немає", - наголосив він.

Путін також вважає необхідним активізувати співпрацю двох країн у галузі виробничої кооперації. Він відзначив, що Росія і Україна повинні більше приділяти уваги "диверсифікації зв`язків".

У свою чергу Тимошенко наголосила, що Україна зацікавлена в повноцінному використанні можливостей кооперації між Україною і Російською Федерацією.

Після цього Путін поцікавився у Тимошенко, чи задоволена вона зустріччю з Зубковим.

Відповідаючи на це запитання, прем`єр-міністр України сказала: "Так, у нас не було жодного питання, щодо якого у нас були б дуже глибокі розбіжності".

Зустріч Тимошенко з Путіним у Москві тривала три години замість двох запланованих.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування