У Черновецького називають справу на його зятя "качкою" та "імпотенцією"

Середа, 20 лютого 2008, 19:49

Голова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Денис Комарницький назвав безглуздими та абсурдними звинувачення на свою адресу у нападі на громадянина Івана Гранцева з метою заволодіння документами.

Про це повідомила прес-служба Київської міськради у відповідь на відкриття кримінальної справи Генпрокуратурою за фактом розбійного нападу на Гранцева, в якому брали участь зять Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко та Комарницький.

"Ми стаємо свідками того, що успішна та конструктивна робота фракції Блоку Леоніда Черновецького на благополуччя Києва і киян не дає спокою протилежному табору, який, окрім байок і казок, не може нічого реального зробити. І на тлі їх політичної імпотенції починається правове беззаконня і народжуються інформаційні качки", - заявив Комарницький.

Як відзначив депутат, в інформації, яка з'явилася, про його роль у даній справі все "перекручено з ніг на голову".

"З громадянином Гранцевим я зустрічався як юрист. Тоді я представляв інтереси АТЗТ "Книга", за заявою якого прокуратурою було порушено кримінальну справу саме проти Гранцева та його спільників. І ця справа не закрита до цих пір", - сказав він.

"І вже тоді ця людина порушувала закон і всіляко намагалася не дати цій справі хід. Причиною ж нинішнього демаршу я бачу тільки безпринципність і брехню опонентів, які, маскуючись під борців за правду, готові використовувати будь-які методи політичної провокації", - додав Комарницький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування