Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони вирішили, що для зміни Конституції їм вистачить одного бійця

Четвер, 21 лютого 2008, 07:37

Відповідно до рішення Партії регіонів, участь у роботі Національної конституційної ради на даному етапі обмежиться лише одним представником – Олександром Лавриновичем.

Про це повідомив сам народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Лавринович у коментарі, переданому УНІАН.

Він підкреслив, що інші члени Національної конституційної ради від опозиційної партії, визначені указом президента, до моменту ухвалення рішення робочою групою щодо концепції змін і способу їх внесення до Конституції не братимуть участі в роботі жодної з комісій.

Як відомо, 18 лютого цього року президент Віктор Ющенко затвердив персональний склад Національної конституційної ради (НКР) у кількості 97 осіб.

Згідно з указом, головою Національної конституційної ради є президент. Секретар Національної конституційної ради - заступник глави секретаріату президента – представник президента у Конституційному Суді Марина Ставнійчук.

Від Партії регіонів до складу НКР "за згодою" включені, зокрема, голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко, народні депутати Віктор Янукович, Микола Азаров, Дмитро Табачник, Олександр Лавринович, Олена Лукаш, Сергій Ківалов, Борис Колесников, Сергій Головатий та ін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування