Ющенко в Москві побачить патріарха, Тимошенко – "Газпром" і "Ощадбанк"

Четвер, 21 лютого 2008, 08:08

Президент України Віктор Ющенко у четвер розпочинає дводенний робочий візит до Москви, де візьме участь у неформальній зустрічі голів держав-учасниць СНД.

Як передає Радіо "Свобода", також очікується, що він зустрінеться з патріархом російської православної церкви Олексієм ІІ.

Водночас, завершує свій робочий візит до столиці Росії український прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко.

У четвер вона має намір зустрітися з головою правління "Газпрому" Олексієм Міллером. Зустріч запланована на 12 годину за московським часом.

Разом із Тимошенко до Москви виїхали міністр палива та енергетики Юрій Продан, голова НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина та його заступник Ігор Діденко.

Крім того, провести у четвер зустріч з Тимошенко має намір голова "Ощадбанку" Росії Герман Греф, повідомляє "Газета.ру" з посиланням на ИТАР-ТАСС.

"Нам важливо розуміти позицію уряду України, яким уряд України бачить нашу діяльність в Україні", - сказав він за підсумками засідання колегії голів територіальних банків "Ощадбанка", додавши, що аналогічну зустріч проводили в Казахстані, і там керівництво країни дало "зелене світло в розвитку банку".

Греф нагадав, що на сьогодні "Ощадбанк" має два дочірні банки - в Україні і в Казахстані.

Він також повідомив, що на початку березня відбудуться збори акціонерів дочірнього банку "Ощадбанку" в Україні і "Ощадбанк" готується до вироблення стратегії своєї діяльності на українському ринку.

"Ми дуже великий банк, щоб пробратися на Україну непомітно", - сказав Греф.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування