У коаліції поскаржились, що януковичі заважають їм виконувати обіцянки

Четвер, 21 лютого 2008, 11:41

Рада демократичної коаліції заявляє, що блокування роботи парламенту представниками опозиції пов’язане виключно "з давніми намірами розвалити демократичну коаліцію".

Про це йдеться у заяві ради демократичної коаліції, підписаній керівниками фракцій НУ-НС і БЮТ В’ячеславом Кириленком та Іваном Кириленком.

"Їхній справжній намір – "переформатувати" коаліцію, щоб продовжити своє перебування у владі, грабуючи український народ. Нинішня "псевдоопозиція" намагається у будь-який спосіб завадити демократичній коаліції і сформованому нею уряду виконати передвиборчі зобов’язання", - сказано у заяві.

Коаліціанти заявляють, що демократична коаліція "є монолітною і жодним силам не вдасться її розвалити".

"Рада демократичної коаліції вимагає від опозиції припинити протиправні антирегламентні дії і надати можливість коаліції працювати в межах Конституції і Регламенту Верховної Ради", - сказано у заяві.

Представники коаліції також заявляють, що готові в першочерговому порядку розглянути і законодавчо закріпити права опозиції, але в той же час, не дозволять "займатися подальшою дискредитацією вищого законодавчого органу держави".

Як відомо, у четвер спікер Арсеній Яценюк та лідер Партії регіонів Віктор Янукович домовились провести у понеділок круглий стіл за участю всіх парламентських фракцій щодо розблокування роботи Верховної Ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування