Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв повторить рекорд Путіна

Четвер, 21 лютого 2008, 14:33

Усеросійський центр дослідження суспільної думки (ВЦДСД) прогнозує, що за кандидата в президенти Дмитра Медведєва проголосує близько 73% виборців при явці близько 70%.

"69,7% росіян, що мають право голосу, за нашим прогнозом, прийдуть і зроблять свій вибір. 72,9%, за прогнозом ВЦДСД, проголосують за Дмитра Медведєва", - сказав гендиректор центру Валерій Федоров на прес-конференції в четвер у Москві.

Він підкреслив, що це останній публічний прогноз, який оприлюднить ВЦДСД до виборів.

"З понеділка вводиться мораторій на оголошення інформації, пов'язаної з виборами", - сказав Федоров.

Соціолог розповів, що 58% опитаних з 16 по 17 лютого, говорять, що точно підуть на вибори.

"25%, скоріше, прийдуть на вибори, 12% говорять, що точно не прийдуть", - сказав експерт.

"На президентські вибори завжди приходить більше людей, ніж на думські, тому що люди розуміють, яку важливу роль відіграє президент", - підкреслив Федоров.

Федоров повідомив, що опитування, результати якого він навів, проводилися в 46 регіонах поквартирним методом. Було опитано 1600 осіб.

Тим часом за прогнозом соціологів Фонду "Суспільна думка", явка виборців на президентських виборах 2 березня складе 69%, при цьому переважна більшість голосів - 67,8% - будуть віддані за Дмитра Медведєва.

За Геннадія Зюганова можуть проголосувати 16,3% виборців, за Володимира Жириновського - 13,7%, за Андрія Богданова - 1,3%. Кількість недійсних бюлетенів може скласти 0,9%.

Ініціативне всеросійське опитування ФОМ проводився 16-17 лютого за участю 3000 респондентів у 200 населених пунктах 63 суб'єктів РФ (статпохибка не перевищує 2,5%).

На виборах президента Росії в 2004 році Путін набрав більше 70%.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...