Наступне засідання у справі Гонгадзе може бути останнім

Четвер, 21 лютого 2008, 15:58

Апеляційний суд Києва, як очікується, 3 березня вислухає підсудних по "справі Гонгадзе", заслухає репліки сторін і піде в дорадчу кімнату для ухвалення рішення.

За словами представника інтересів у суді Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко, на засіданні 21 лютого суд продовжив слухання справи за обвинуваченням виконавців убивства журналіста на стадії дебатів.

Зокрема, у дебатах виступили адвокати підсудних і Теличенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, підсудний Микола Протасов попросив суд зробити перерву, оскільки поскаржився на погане самопочуття, і суд не встиг вислухати самих підсудних.

Апеляційний суд у зв'язку з цим проханням оголосив перерву в слуханні справи до 3 березня.

Як очікується, 3 березня сторони в справі обміняються репліками, підсудні скажуть заключне слово і суд видалиться в дорадчу кімнату для ухвалення рішення - вироку відносно підсудних.

19 грудня 2005 року Апеляційний суд Києва почав слухання справи за обвинуваченням виконавців убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Обвинувачувані - колишні офіцери міліції Костенко, Протасов і Попович. Ще один обвинувачуваний в убивстві журналіста, екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач, знаходиться в розшуку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News