Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ нагадує Сєвєродонецьку-2 за що і наскільки можна сісти

Четвер, 21 лютого 2008, 16:05

Служба безпеки України нагадує про кримінальну відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ, в якому висловлюється "занепокоєння, яке викликають заяви окремих політиків у зв'язку з підготовкою до так званого другого з'їзду депутатів усіх рівнів у Сєвєродонецьку".

Відповідно до законодавства СБУ розпочала офіційну перевірку заяв та звернень громадян, неурядових організацій, народних депутатів "щодо фактів поширення окремими особами матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території або державного кордону України, а також публічних закликів до вчинення таких дій".

"Конституцією встановлено, що Україна є суверенною, незалежною та унітарною державою. Суверенітет України поширюється на всю її територію, яка в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною", - нагадує в СБУ.

Служба безпеки наголошує, що "вживатиме всіх передбачених законом заходів для захисту національних інтересів України і суспільства".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування