Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шаровиків з Ради тихо ненавидить майже вся Україна

Четвер, 21 лютого 2008, 16:11

Три чверті українців тією чи іншою мірою негативно оцінюють діяльність Верховної Ради України, у той час як думки респондентів про роботу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко поділяються нарівно.

Про це свідчать результати опитування Центру соціологічних досліджень "Софія", оприлюдненого в четвер на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до результатів опитування, 77% респондентів тією чи іншою мірою негативно ставляться до того, що відбувається в українському парламенті. У той же час "позитивно" або "скоріше позитивно" оцінюють роботу Верховної Ради тільки 15,6%.

Роботу Тимошенко на посаді прем'єр-міністра України 47% українців оцінюють позитивно і стільки ж респондентів - негативно.

Разом з тим, особиста робота прем'єра оцінюється українцями вище, ніж діяльність уряду України в цілому - 59% "негативно" і "скоріше негативно", у той час як позитив у діяльності Кабміну побачили 32,1 % опитаних.

Серед керівників органів влади найбільше критично характеризується робота президента України Віктора Ющенка - 35,4% позитивних відгуків у порівнянні з 59,6% негативних.

Опитування проводилося Центром "Софія" з 6 по 13 лютого 2008 року. Опитано 2020 респондентів методом інтерв'ю "віч-на-віч" за місцем проживання опитаних.

Опитування проводилося у всіх областях України, Криму, Києві і Севастополі. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування