Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко передали ще одне "фе" президента

Четвер, 21 лютого 2008, 17:06

Президент Віктор Ющенко називає незадовільною діяльність Кабінету міністрів та інших органів виконавчої влади у питанні створення суспільного мовлення.

Про це сказав заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє прес-служба глави держави.

При цьому він повідомив, що президент підписав указ "Про заходи щодо створення системи суспільного телебачення і радіомовлення", спрямований на утвердження свободи слова в країні та становлення і зміцнення громадянського суспільства.

За словами Кислинського, розбудова суспільного мовлення – стратегічний пріоритет у діяльності Ющенка упродовж останніх років.

"На жаль, президент змушений констатувати, що діяльність Кабінету міністрів та органів виконавчої влади, які безпосередньо відповідають за здійснення національної інформаційної політики, у питанні створення суспільного мовлення є незадовільною", – зазначив він.

Уряд досі не запропонував концепції створення суспільного мовлення, не визначив реальних термінів його впровадження, не вдосконалив відповідне законодавство, зауважив Кислинський.

У глави держави, за словами заступника глави секретаріату, складається враження, що суспільне мовлення для уряду – другорядне питання, відкладене у довгу шухляду.

Указ президента пропонує механізм вирішення цього питання, визначає відповідні завдання та встановлює терміни виконання.

"Президент вимагає від усіх уповноважених гілок влади перейти від слів до діла. Протягом 2008 року в Україні має бути створено суспільне мовлення", – наголосив Кислинський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...